Picknicktafels van duurzaam douglas hout

Op zoek naar prachtige picknicktafels van douglas hout? Dan bent u bij EcoWoods aan het juiste adres! EcoWoods is een houtbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in het op maat maken van onder andere landhekken, tuinmeubelen en omheiningen. EcoWoods heeft een uitgebreid assortiment aan douglas picknicktafels. Alle douglas picknicktafels zijn van duurzaam douglas hout en ambachtelijk gemaakt in Vroomshoop, Overijssel.  Staat uw droom picknicktafel van douglas hout er niet tussen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij maken namelijk ook picknicktafels van douglas hout op maat. EcoWoods beschikt over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop waardoor wij goed in staat zijn om houtproducten op maat te kunnen maken. Hierdoor kunnen wij altijd een douglas picknicktafel maken dat voldoet aan al uw wensen.

Douglas PNB Maxi 400 cm 1
Close

Douglas Picknicktafel MAXI 4m en 5m

Vanaf: 675 Vanaf 675
Grote, degelijke picknickbank met opklapbare zittingen, waardoor de zittingen schoon en droog blijven en u langer kunt genieten van deze puur natuur bank. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.
Picknicktafel Maxi natuur 500 cm douglas 6 1
Close

Douglas Picknicktafel MAXI Natuur 4m en 5m

Vanaf: 595 Vanaf 595
Lang, langer, langst. Deze picknicktafel behoeft geen uitleg. De picknickbank wordt vaak gebruikt bij scholen, verenigingen, bedrijven of andere gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten.
Eco picknicktafel 200 5 2
Close

ECO Picknicktafel

385
De Eco-picknicktafel is degelijk, maar gelijk lichter uitgevoerd. Hierdoor is de douglas picknickbank gemakkelijk te verplaatsen. De zittingen zijn opklapbaar. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.
Eco picknicktafel Natuur 200 3
Close

ECO Picknicktafel Natuur

385
De Eco-picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de boomstam. Een degelijk, verplaatsbare Douglas picknicktafel. De zittingen zijn opklapbaar. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.
Oostenrijkse picknickbank Douglas
Close

Oostenrijkse picknickset Douglas

995

Buitengewoon robuuste set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm. dikke delen. Zowel in Eiken als in Douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.

Eco picknicktafel 200 5 2
Close

Picknickbank Douglas XL 250 cm

450

U geeft een feestje of de hele familie komt op bezoek? Met de robuuste 8 persoons Douglas Picknickbank XL kan iedereen plaatsnemen zonder dat de bank omkiept of doorzakt. Ook oma kan zitten omdat de zittingen aan de uiteinden voldoende oversteken om te gaan zitten zonder je benen op te tillen.

De zittingen kunnen worden opgeklapt om te zorgen dat deze schoon en droog blijven.

De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Douglas PNB XL Natuur 5 1
Close

Picknickbank Douglas XL Natuur 250 cm

495

Deze picknicktafel is de natuurlijke variant van de XL versie. Door gebruikt van boomplanken heeft deze bank een rustieke uitstraling. De zittingen zijn opklapbaar.

De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Picknickbank De veluwe 2 1
Close

Picknicktafel De Veluwe (rechthoekig/vierkant)

Vanaf: 995 Vanaf 995

Zeer robuuste. onverwoestbare douglas picknicktafel met vrije inloop. De tafel is geschikt voor 12 personen.

terrastafel de Eese douglas 400 cm 3 1
Close

Terrastafel met banken ‘De Eese’ 4 meter

1,295
Degelijke strakke terrastafel met losse banken met een lengte van 400 cm! Deze set is gemaakt van de houtsoort Douglas.
terrastafel met banken
Close

Terrastafel met banken ‘De Eese’ 2 meter

775
Degelijke strakke terrastafel met losse banken met een lengte van 200 cm. Deze set is gemaakt van de houtsoort Douglas.
terrastafel met banken
Close

Terrastafel met banken ‘De Eese’ 3 meter

975
Degelijke strakke terrastafel met losse banken met een lengte van 300 cm. Deze set is gemaakt van de houtsoort Douglas.

Douglas picknicktafels op maat

Staat de ideale douglas picknicktafel niet tussen ons assortiment? Geen probleem! Wij maken namelijk ook picknicktafels van douglas hout op maat. EcoWoods beschikt over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop waardoor wij goed in staat zijn om houtproducten op maat te kunnen maken. Al onze producten worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor we de impact op de natuur beperken. We gebruiken verschillende houtsoorten waaronder eiken-, lariks-, en robinia hout. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Ambachtelijke picknicktafels van douglas

Onze douglas picknicktafels worden ambachtelijk gemaakt in onze eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop. EcoWoods levert en verwerkt duurzaam, natuurlijk hout. Dit materiaal voegt zich eenvoudig in de omgeving, of het nu in authentieke vormgeving of moderne architectuur wordt toegepast. Dat is de schoonheid van kwaliteit. De natuurproducten van EcoWoods zijn ook aantrekkelijk voor gebruik in tuin, erf en weiland. Op basis van de beproefde ambachtelijke technieken wordt een breed aanbod aan luxe producten voor de particuliere markt gemaakt. De vormgeving hiervan loopt uiteen van traditioneel tot strak en modern. Dat geldt ook voor de toepassing in houtconstructies en gebinten.

Meer informatie over picknicktafels van douglas hout?

Wij voorzien u graag van meer informatie over onze douglas picknicktafels zodat u de juiste keuze kunt maken. U kunt ons bereiken op 0546 – 70 85 12 of mailen naar verkoop@ecowoods.nl.

Over EcoWoods

Duurzaam en milieuvriendelijk: voor EcoWoods gelden deze begrippen al zo lang het bedrijf actief is. In 1991 begon het bedrijf als HP-Hout vanuit de bosbouw. Sindsdien verwerkt EcoWoods uitsluitend verantwoord gekapte, onbehandelde Europese houtsoorten tot eerlijke houtproducten. De beste kwaliteit eikenhout en onverwoestbaar robinia, dat wel het ‘Europese hardhout’ wordt genoemd, garanderen een lange levensduur. Ook kastanje, lariks en douglas worden gebruikt. Meer informatie lezen over EcoWoods? Lees hier meer over EcoWoods.