Picknicktafel 3 meter
Close

‘De Eese’ Picknicktafel 3 meter

975
‘De Eese’ Picknicktafel 3 meter is een stevige strakke picknicktafel met losse banken gemaakt van de houtsoort Douglas.
Bezaagd wringhek
Close

Bezaagd wringhek

Vanaf: 750 Vanaf 750
Dit authentieke bezaagd wringhek wordt nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt, waarbij de oorspronkelijke vorm van het hout blijft zichtbaar. Ook de ophanging en de wijze van sluiten is al eeuwenlang in gebruik. Dit landhek wordt compleet geleverd met draaipaal en houten knop, rustieke gaffelpaal en wring.
boerenlandhek 2delig 3 1
Close

Boerenlandhek 2-delig

Vanaf: 530 Vanaf 530
Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Oersterke uitstraling door de stevige verhoudingen. Hoogte 1.10 meter.
Boombank
Close

Boombank Rustiek

Vanaf: 775 Vanaf 775
Stevig uitgevoerde rustieke boombank verkrijgbaar in eiken of douglas. De bank is met of zonder rugleuning leverbaar.
Robinia boomstam picknicktafel
Close

Boomstam picknickbank Robinia

750

De boomstam picknickbank paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde eiken stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in Eiken. Deze wordt als bouwpakket geleverd.

Boeren landhek
Close

Doorgang boerenlandhek

Vanaf: 435 Vanaf 435
Doorgang in verschillende maten voor boerenlandpoort. Robuuste landomheining gemaakt van natuurlijk gevormde schaaldelen. Extreem sterke uitstraling door de solide verhoudingen. Hoogte 1,10 meter.
photo 2019 04 05 12 55 17 1
Close

Doorgang waterlandhek

Vanaf: 415 Vanaf 415
Doorgang voor eiken waterlandhek in verschillende afmetingen. Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel.
Eiken picknicktafel Natuur
Close

Douglas Robuuste Picknicktafel Eco Natuur

385
De robuuste picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel met opklapbare zittingen.  Ook verkrijgbaar in eiken. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.
holstein 3ligger 5 1
Close

Eiken Omheining Holstein – Prijs per meter

Vanaf: 30 Vanaf 30
Luxe schutting waarbij de balken aan elkaar worden bevestigd door middel van een pin / gat verbinding. Strak, solide hekwerk met twee of drie balken. De eik is fijn gezaagd en de palen hebben een diamantkop en gefreesde gaten.
oldenburg omheining 1 1
Close

Eiken Omheining Oldenburg – Prijs per meter

Vanaf: 20 Vanaf 20
Een traditionele omheining voor dierenweide of voor perceelafbakening. De planken worden met flenskophoutschroeven op de palen gemonteerd. De omheining bestaat uit palen van 10 x 10 x 200 cm voorzien van diamantkop en planken van 2,5 x 15 x 400 cm. De palen staan 200 cm uit elkaar. Het eikenhout is fijnbezaagd.
Eiken picknicktafel bos
Close

Eiken picknicktafel Bos

650
Dit zeer bekende model eiken picknicktafel wordt veel toegepast in natuurgebieden en de openbare ruimte, maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Zeer solide uitgevoerd in gezaagd eiken of robinia. De picknicktafel biedt ruimte voor zes personen.
Eiken robuuste picknicktafel
Close

Eiken Robuuste Picknicktafel Eco Natuur

495
De Robuuste Picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de eiken boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel, waarvan de zittingen opklapbaar zijn. Ook verkrijgbaar in douglas.
Eiken schuttingpaal
Close

Eiken schuttingpaal

Vanaf: 20 Vanaf 20

De eiken schuttingpaal is een traditionele, solide paal gemaakt van inlands Eiken en kan geleverd worden in diverse afmetingen. Het hout is geschaafd en de palen zijn voorzien van een diamantkop.

Eiken schuttingscherm
Close

Eiken schuttingscherm

Vanaf: 95 Vanaf 95
Dit eiken schuttingscherm is een traditionele, solide schutting gemaakt van inlands eiken en kan geleverd worden in diverse afmetingen. Het hout is geschaafd en de kanten zijn afgerond. De eiken schutting is geheel met RVS geschroefd en de palen zijn voorzien van een diamantkop.
Eiken tuintafel
Close

Eiken Tuintafel

1,295

Deze eiken tuintafel is sieraad voor in de tuin, de serre, de buitenkeuken of gewoon binnen in de woonkeuken of woonkamer. Een solide uitgevoerde eiken tafel voor zwaar gebruik.

Het hout voor deze tafel is gedroogd waardoor deze tafel zowel binnen als buiten te gebruiken is.

Gedisseld eiken wringhek voorkant
Close

Gedisseld eiken wringhek

Vanaf: 695 Vanaf 695
Een authentiek gedisseld eiken wringhek dat nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt wordt. De oorspronkelijke vorm van het hout blijft zichtbaar. Ook de ophanging en de wijze van sluiten is al eeuwenlang in gebruik. Het landhek wordt compleet geleverd met draaipaal en houten knop, rustieke gaffelpaal en wring.
Gekloofde eiken afrasteringpalen
Close

Gekloofde eiken afrasteringpalen

Vanaf: 7.45 Vanaf 7.45
Deze traditionele gekloofde eiken afrasteringpalen uit Nederland worden al eeuwenlang gebruikt als weideomheining vanwege de natuurlijke duurzaamheid. De buitenste laag van de paal, het spinthout, is minder duurzaam en zal na verloop van tijd eraf vallen. De kern van de paal is het duurzame deel en gaat 10 tot 20 jaar mee.
Grote picknicktafel
Close

Grote Picknicktafel MAXI

Vanaf: 675 Vanaf 675

Grote picknicktafel van 4 of 5 meter om met het hele gezin van te genieten. Deze stevige picknickbank van douglas hout heeft opklapbare zittingen, waardoor de zittingen schoon en droog blijven en u langer kunt genieten van deze puur natuur picknickbank.

De grote picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Picknicktafel Maxi natuur
Close

Grote picknicktafel MAXI Natuur

Vanaf: 595 Vanaf 595

Lang, langer, langst. Deze grote picknicktafel behoeft geen uitleg. De stevige douglas picknickbank wordt vaak gebruikt voor gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten.

De picknicktafel kan gemonteerd worden geleverd of als bouwpakket.

 

Houten looppoort
Close

Houten looppoort plattelandshek

Vanaf: 375 Vanaf 375
Dit houten looppoort is een robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Wordt geleverd met palen van 20 x 20 cm. dik.
Houten slagboom
Close

Houten slagboom voor doorgang

Vanaf: 595 Vanaf 595
Deze houten slagboom, die op vele landgoederen en boswachterijen wordt gebruikt voor het afsluiten van lanen en paden, heeft ondanks zijn zware kwaliteit een slank uiterlijk. Wordt onbehandeld geleverd, compleet met zeer zwaar afsluitbaar hang- en sluitwerk en drie palen van 20 x 20 cm. dikte.
Strak klaphek
Close

Klaphek

495
Het klaphek is een doorlooppoort voor een dierenweide. Door de schuine ophanging sluit hij automatisch weer, zodat het vee niet door nalatigheid kan uitbreken. Verkrijgbaar in de stijlen naturel en strak. Bij een natuurlijke stijl blijft de vorm van het hout onbewerkt en krijg je een robuuste uitstraling. In een natuurlijke stijl wordt het hout verwerkt tot rechte planken. Het klaphek wordt compleet geleverd met 2 palen van 12,5 x 12,5 x 225 cm en 2 schuine palen 12,5 x 12,5 x 150 cm. 
PA231107
Close

Lantaarnpaal Drenthe

595
Een traditionele lantaarnpaal op een eikenhouten paal met aansprekende vorm die nog veel voorkomt in het noorden van het land.
holstein 3ligger 6 1
Close

Ligger type Holstein

12.50
Strakke, degelijke omheining uitgevoerd met twee of drie liggers (planken).
oldenburg omheining 1 1
Close

Ligger type Oldenburg

20.10
Strakke, degelijke omheining. Het eiken is fijnbezaagd.
plattelandshek 2 delig 5 1
Close

Looppoortje boerenlandhek

Vanaf: 285 Vanaf 285
Looppoortje voor Boeren landhek. Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Oersterke uitstraling door de stevige verhoudingen. Hoogte 1.10 meter.
looppoortje waterlandhek 1
Close

Looppoortje waterlandhek

Vanaf: 265 Vanaf 265
Looppoortje eiken waterlandhek. Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel.
Picknicktafel met rugleuning
Close

Oostenrijkse douglas picknicktafel met rugleuning

995
Buitengewoon robuuste picknicktafel met rugleuning in Oostenrijkse stijl van douglas hout. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even stevig als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.
Oostenrijkse eiken picknicktafel
Close

Oostenrijkse picknickset Eiken

1,250
Buitengewoon robuuste set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm. dikke delen. Zowel in Eiken als in Douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.
Opklapbare picknicktafel
Close

Opklap Picknicktafel Douglas XL Natuur

495
Deze douglas opklap picknicktafel is de natuurlijke variant van de XL picknicktafel. Door gebruik van boomplanken heeft deze bank een rustieke uitstraling. De zittingen zijn zeer gebruikersvriendelijk opklapbaar. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.
photo 2019 04 05 12 54 10 1
Close

Paal type Holstein

Vanaf: 49.50 Vanaf 49.50
Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop en uitgefreesde gaten. De omheining bestaat uit: Palen lengte 200 cm, diameter 12,5 x 12,5 cm voorzien van gaten voor 2 of 3 liggers Andere maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.
Oldenburg 3 liggers 2
Close

Paal type Oldenburg

23.80
Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop.
Stevige picknicktafel
Close

Picknickbank Douglas XL 250 cm

450

U geeft een feestje of de hele familie komt op bezoek? Met de robuuste 8 persoons Douglas Picknickbank XL kan iedereen plaatsnemen zonder dat de bank omkiept of doorzakt. Ook oma kan zitten omdat de zittingen aan de uiteinden voldoende oversteken om te gaan zitten zonder je benen op te tillen.

De zittingen kunnen worden opgeklapt om te zorgen dat deze schoon en droog blijven.

De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Picknicktafel 2 meter
Close

Picknicktafel 2 meter ‘De Eese’

775
Solide strakke picknicktafel van 2 meter met losse banken. Deze set is gemaakt van de houtsoort Douglas.
Picknicktafel Boomstam
Close

Picknicktafel Boomstam Eiken

695
De picknicktafel boomstam paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde eiken stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in Robinia.
Vierkante picknicktafel
Close

Picknicktafel De Veluwe (rechthoekig/vierkant)

Vanaf: 995 Vanaf 995
Zeer robuuste. onverwoestbare douglas picknicktafel met vrije inloop. De tafel is geschikt voor 12 personen.
Picknicktafel met losse banken
Close

Picknicktafel met losse banken ‘De Eese’ 4 meter

1,295
Robuuste strakke picknicktafel met losse banken met een lengte van 4 meter! Deze set is gemaakt van de houtsoort Douglas.
plattelandshek 2 delig 4 1
Close

Plattelands hek 2-delig

Vanaf: 640 Vanaf 640
Robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Wordt geleverd met palen van 20 x 20 cm. dik.
Robinia picknicktafel
Close

Robinia Picknicktafel Bos

750
Dit zeer bekende model robinia picknicktafel wordt veel toegepast in natuurgebieden en de openbare ruimte, maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Zeer degelijk uitgevoerd in gezaagd eiken of robinia. De tafel biedt ruimte aan zes personen.
image 1
Close

Schutting palen

De palen die worden gebruikt voor de bevestiging van de schuttingschermen zijn in verschillende houtsoorten en kwaliteiten leverbaar. Palen kunnen in de grond worden gemonteerd of boven de grond d.m.v. een stalen paalhouder.

Robinia palen kunnen in de grond worden geplaatst en zullen onbehandeld ongeveer 15 tot 25 jaar blijven staan. Eiken palen kunnen onbehandeld ook in de grond worden geplaats en hebben een levensduur van 10 tot 20 jaar. Lariks en douglas palen zijn niet geschikt voor gebruik in de grond. Hiervoor leveren wij metalen paalhouders waarin de palen geplaatst kunnen worden.

Stevige picknicktafel
Close

Stevige Picknicktafel ECO

385
De Stevige picknicktafel ECO is robuust, maar gelijk lichter uitgevoerd. Hierdoor is de picknickbank gemakkelijk te verplaatsen en de zittingen zijn opklapbaar. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.
Waterlandhek
Close

Waterlandhek 2-delig

Vanaf: 510 Vanaf 510
Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel.