Showing 1–12 of 19 results

Show sidebar
Picknicktafel 3 meter
Close

‘De Eese’ Picknicktafel 3 meter

975
‘De Eese’ Picknicktafel 3 meter is een stevige strakke picknicktafel met losse banken gemaakt van de houtsoort Douglas.
Boombank
Close

Boombank Rustiek

Vanaf: 775 Vanaf 775
Stevig uitgevoerde rustieke boombank verkrijgbaar in eiken of douglas. De bank is met of zonder rugleuning leverbaar.
Robinia boomstam picknicktafel
Close

Boomstam picknickbank Robinia

750

De boomstam picknickbank paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde eiken stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in Eiken. Deze wordt als bouwpakket geleverd.

Eiken picknicktafel Natuur
Close

Douglas Robuuste Picknicktafel Natuur

385
De robuuste picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel met opklapbare zittingen.  Ook verkrijgbaar in eiken. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.
Eiken picknicktafel bos
Close

Eiken picknicktafel Bos

650
Dit zeer bekende model eiken picknicktafel wordt veel toegepast in natuurgebieden en de openbare ruimte, maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Zeer solide uitgevoerd in gezaagd eiken of robinia. De picknicktafel biedt ruimte voor zes personen.
Eiken robuuste picknicktafel
Close

Eiken Robuuste Picknicktafel Natuur

495
De Robuuste Picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de eiken boomstam. Een stevige, verplaatsbare eiken picknicktafel, waarvan de zittingen opklapbaar zijn. Ook verkrijgbaar in douglas.
Eiken tuintafel
Close

Eiken Tuintafel

1,295

Deze eiken tuintafel is sieraad voor in de tuin, de serre, de buitenkeuken of gewoon binnen in de woonkeuken of woonkamer. Een solide uitgevoerde eiken tafel voor zwaar gebruik.

Het hout voor deze tafel is gedroogd waardoor deze tafel zowel binnen als buiten te gebruiken is.

Grote picknicktafel
Close

Grote Picknicktafel MAXI

Vanaf: 675 Vanaf 675

Grote picknicktafel van 4 of 5 meter om met het hele gezin van te genieten. Deze stevige picknickbank van douglas hout heeft opklapbare zittingen, waardoor de zittingen schoon en droog blijven en u langer kunt genieten van deze puur natuur picknickbank.

De grote picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Picknicktafel Maxi natuur
Close

Grote picknicktafel MAXI Natuur

Vanaf: 595 Vanaf 595

Lang, langer, langst. Deze grote picknicktafel behoeft geen uitleg. De stevige douglas picknickbank wordt vaak gebruikt voor gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten.

De picknicktafel kan gemonteerd worden geleverd of als bouwpakket.

 

Picknicktafel met rugleuning
Close

Oostenrijkse douglas picknicktafel met rugleuning

995
Buitengewoon robuuste picknicktafel met rugleuning in Oostenrijkse stijl van douglas hout. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even stevig als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.
Oostenrijkse eiken picknicktafel
Close

Oostenrijkse picknickset Eiken

1,250
Buitengewoon robuuste set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm. dikke delen. Zowel in Eiken als in Douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.
Opklap picknicktafel van douglas
Close

Opklap Picknicktafel Douglas XL Natuur

495
Deze douglas opklap picknicktafel is de natuurlijke variant van de XL picknicktafel. Door gebruik van boomplanken heeft deze bank een rustieke uitstraling. De zittingen zijn zeer gebruikersvriendelijk opklapbaar. De picknicktafel is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.