Showing all 12 results

Looppoortje boerenlandhek

Vanaf: 220 Vanaf 220
Looppoortje voor Boeren landhek. Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Oersterke uitstraling door de stevige verhoudingen. Hoogte 1.10 meter.

Doorgang boerenlandhek

Vanaf: 315 Vanaf 315
Doorgang in verschillende maten voor boerenlandpoort. Robuuste landomheining gemaakt van natuurlijk gevormde schaaldelen. Extreem sterke uitstraling door de solide verhoudingen. Hoogte 1,10 meter.

Boerenlandhek 2-delig

Vanaf: 420 Vanaf 420
Robuust landhek van natuurlijk gevormde schaaldelen. Oersterke uitstraling door de stevige verhoudingen. Hoogte 1.10 meter.

Klaphek

550
Het klaphek is een doorlooppoort voor een dierenweide. Door de schuine ophanging sluit hij automatisch weer, zodat het vee niet door nalatigheid kan uitbreken. Verkrijgbaar in de stijlen naturel en strak. Bij een natuurlijke stijl blijft de vorm van het hout onbewerkt en krijg je een robuuste uitstraling. In een natuurlijke stijl wordt het hout verwerkt tot rechte planken. Het klaphek wordt compleet geleverd met 2 palen van 12,5 x 12,5 x 225 cm en 2 schuine palen 12,5 x 12,5 x 150 cm. 

Looppoortje waterlandhek

Vanaf: 250 Vanaf 250
Looppoortje eiken waterlandhek. Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel.

Doorgang waterlandhek

Vanaf: 345 Vanaf 345
Doorgang voor eiken waterlandhek in verschillende afmetingen. Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel.

Waterlandhek 2-delig

Vanaf: 450 Vanaf 450
Een traditioneel weidehek, van oorsprong afkomstig uit Noord-Holland. Degelijk en zeer functioneel.

Houten slagboom voor doorgang

Vanaf: 595 Vanaf 595
Deze houten slagboom, die op vele landgoederen en boswachterijen wordt gebruikt voor het afsluiten van lanen en paden, heeft ondanks zijn zware kwaliteit een slank uiterlijk. Wordt onbehandeld geleverd, compleet met zeer zwaar afsluitbaar hang- en sluitwerk en drie palen van 20 x 20 cm. dikte.

Houten looppoort plattelandshek

Vanaf: 275 Vanaf 275
Dit houten looppoort is een robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Wordt geleverd met palen van 20 x 20 cm. dik.

Plattelands hek 2-delig

Vanaf: 450 Vanaf 450
Robuuste, eenvoudig ogende poort van brede eiken planken. Wordt geleverd met palen van 20 x 20 cm. dik.

Gedisseld eiken wringhek

Vanaf: 795 Vanaf 795
Een authentiek gedisseld eiken wringhek dat nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt wordt. De oorspronkelijke vorm van het hout blijft zichtbaar. Ook de ophanging en de wijze van sluiten is al eeuwenlang in gebruik. Het landhek wordt compleet geleverd met draaipaal en houten knop, rustieke gaffelpaal en wring.

Bezaagd wringhek

Vanaf: 845 Vanaf 845
Dit authentieke bezaagd wringhek wordt nog op de oude ambachtelijke manier gemaakt, waarbij de oorspronkelijke vorm van het hout blijft zichtbaar. Ook de ophanging en de wijze van sluiten is al eeuwenlang in gebruik. Dit landhek wordt compleet geleverd met draaipaal en houten knop, rustieke gaffelpaal en wring.