Showing all 8 results

Eiken Omheining Oldenburg

Vanaf: 25 Vanaf 25
De omheining type Oldenburg is een traditionele omheining voor dierenweide of voor perceelafbakening. De planken worden met flenskophoutschroeven op de palen gemonteerd. Er zitten 60 schroeven in één doos. De prijs is per meter.

Ligger type Oldenburg

20.10
Strakke, degelijke omheining. Het eiken is fijnbezaagd.

Paal type Oldenburg

23.80
Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop.

Lantaarnpaal Drenthe

695
Een traditionele lantaarnpaal op een eikenhouten paal met aansprekende vorm die nog veel voorkomt in het noorden van het land.

Omheining type Holstein

Vanaf: 35 Vanaf 35
Luxe omheining waarbij de balken aan elkaar worden bevestigd door middel van een pin / gat verbinding. Strak, solide hekwerk met twee of drie liggers. Het hout is fijngezaagd en de palen hebben een diamantkop en gefreesde gaten. Bestel deze type Holstein omheining in Eiken of Douglas. Het houtproduct kan geleverd worden met flenskophoutschroeven voor bevestiging.

Ligger type Holstein

12.50
Strakke, degelijke omheining uitgevoerd met twee of drie liggers (planken).

Paal type Holstein

Vanaf: 49.50 Vanaf 49.50
Het eiken is fijnbezaagd. De palen zijn voorzien van een diamantkop en uitgefreesde gaten. De omheining bestaat uit: Palen lengte 200 cm, diameter 12,5 x 12,5 cm voorzien van gaten voor 2 of 3 liggers Andere maatvoeringen zijn op aanvraag leverbaar.

Gekloofde eiken afrasteringpalen

Vanaf: 10.45 Vanaf 10.45
Deze traditionele gekloofde eiken afrasteringpalen uit Nederland worden al eeuwenlang gebruikt als weideomheining vanwege de natuurlijke duurzaamheid. De buitenste laag van de paal, het spinthout, is minder duurzaam en zal na verloop van tijd eraf vallen. De kern van de paal is het duurzame deel en gaat 10 tot 20 jaar mee.