Grote picknicktafels

Op zoek naar een grote picknicktafel? Bij Ecowoods bent u op de juiste plaats. Met onze 25 jaar ervaring kunnen wij u helpen met het uitzoeken van de juiste picknicktafels. Wij gebruiken ecologisch hout uit eigen bosbeheer omdat we heel erg aan de natuur denken. Zou u graag meer informatie willen over onze picknicktafels? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

No products were found matching your selection.

Een grote picknicktafel op maat

EcoWoods beschikt over een eigen houtzagerij waar een grote picknicktafel in elke gewenste maat gemaakt kan worden. Een picknicktafel zo groot als u wilt, dat klinkt goed toch? We gebruiken verschillende houtsoorten voor de picknicktafels waaronder Eiken, Lariks, Robinia en Douglas. Zo maken wij bijvoorbeeld een grote picknicktafel van 3 meter voor u. Zou u graag een andere maat picknicktafel willen? Bespreek uw maatwerk met een 1 van onze specialisten. Voor meer informatie hierover kunt u  ten alle tijden contact opnemen. 

Grote picknicktafel kopen?

Onze grote picknicktafels worden met de hand gemaakt. Door de gewenste materialen en maten zijn de prijzen per picknicktafel verschillend. Bezorging is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €75,-. Binnen België geldt een vast tarief van €120,-. Vanwege de drukte is de levertijd momenteel 3 tot 4 weken. Het is ook mogelijk om uw picknicktafel op te halen. De bestelling laten leveren in een ander land is ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Een grote picknicktafel met FSC-certificaat

Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Een bos concessie komt pas in aanmerking voor het certificaat als aan alle FSC®-eisen van goed bosbeheer wordt voldaan. Een onafhankelijke certificeerder controleert aspecten als natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen.