Omheining voortuin

Zou u graag een omheining willen voor uw voortuin? Bij Ecowoods hebben we verschillende omheiningen die u kunt gebruiken voor uw voortuin. Wij zijn al meer dan 25 jaar dé specialist in houtbewerking en maken graag een omheining voortuin op maat. Alle omheining producten worden met de hand gemaakt met ecologisch hout. Zou u graag advies willen over een omheining? Neem gerust contact op met onze specialisten.

Showing all 2 results

Omheining type Oklahoma

Vanaf: 30.78 Vanaf 30.78
De omheining type Oklahoma is een traditionele omheining voor dierenweide of voor een perceel afbakening.
  • Omheining met palen van 7,5cm x 15cm.
  • Traditionele opschroef omheining met afgeschuinde kop.
  • Planken worden tegen de paal geplaatst.
  • Groen geïmpregneerd.

Post & Rail omheining modern

49
De Post & Rail Omheining is een robinia omheining voor een dierenweide of perceel afbakening.
  • Omheining met rechthoekige palen van 15 x 10 cm
  • Hoogte 120 á 130 cm
  • Landelijke uitstraling
  • Liggers schuiven door de paal
  • Paal in Robinia
  • Ligger in Robinia

De houtsoorten voor een voortuin omheining

Als u ervoor kiest om een omheining te kopen bij Ecowoods, heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten. Wij zijn in het bezit van een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshop waardoor wij een omheining voortuin naar wens kunnen maken. Robinia, Eiken, Lariks en Douglas kunnen we in elke gewenste hoeveelheid leveren. Voor meer informatie over onze houtsoorten kunt u onze hout specialisten inschakelen.

De voordelen van een omheining voortuin

Een omheining kan voor vele voordelen zorgen. Zo zorgt een omheining voor meer privacy en krijgt uw voortuin een luxe uitstraling. Bij Ecowoods denken we graag aan het milieu en produceren we onze producten op een duurzame manier. Een houten omheining gaat lang mee en om deze reden is het ook nog eens een duurzaam product. Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven en landschapsbeheerders.

Met trots dragen wij een keurmerk

Wij van Ecowoods dragen met trots het FSC® keurmerk. Dit is de hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer. We zijn niet voor niets hét houtbewerkingsbedrijf van Nederland.

Hoeveel kost een omheining voor de voortuin?

Bij Ecowoods leveren we onze omheining in Nederland en België. De prijs van de omheining wordt berekend om de grootte en de houtsoort die u gekozen heeft. Binnen Nederland hebben we een vast bezorgingstarief van €75 euro en binnen België hebben we een vast tarief van €120 euro. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te komen halen. Voor meer informatie over onze voortuin omheining kunt u vrijblijvend contact opnemen.