Showing the single result

Omheining type Oklahoma

Vanaf: 30.78 Vanaf 30.78
De omheining type Oklahoma is een traditionele omheining voor dierenweide of voor een perceel afbakening.
  • Omheining met palen van 7,5cm x 15cm.
  • Traditionele opschroef omheining met afgeschuinde kop.
  • Planken worden tegen de paal geplaatst.
  • Groen geïmpregneerd.

Omheining tuin

Bent u op zoek naar een tuin omheining? Wij van Ecowoods kunnen u hierbij helpen. EcoWoods beschikt over een eigen houtzagerij in Vroomshop waardoor onze specialisten de omheining voor uw tuin perfect kunnen maken. Wij zijn al 25 jaar dé specialist in houtbewerking en dit doen we ook nog eens op een duurzame manier. Heeft u specifieke wensen of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Een tuin omheining van Ecowoods

Bij Ecowoods heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten. In onze houtzagerij worden met de bekendste houtsoorten gewerkt, namelijk eikenhout, douglas of lariks. Alle modellen kunnen worden geleverd als bouwmateriaal of geplaatst door gespecialiseerde medewerkers van EcoWoods. Zou u graag een omheining tuin op maat willen hebben? Dat is geen probleem. Bespreek het maatwerk met ons! Voor elke tuin hebben wij een omheining op maat. Van lage omheining tuin tot omheining grote tuin.

Kosten omheining tuin

Kiezen voor een natuurlijke omheining tuin van Ecowoods? Wij gaan dan direct aan de slag voor u. Al onze houten omheiningen worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor de impact op de natuur beperkt wordt. Bezorging van omheiningen voor de tuin is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €75,-. Binnen België geldt een vast tarief van €120,-. Ook is het mogelijk om uw bestelling op te halen. Zou u graag uw bestelling willen leveren in een ander land? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een tuin omheining die bij u past

Ecowoods is het houtbewerkingsbedrijf van Nederland. Tuin omheiningen kunnen gemaakt worden voor particulier en de overheid. Ecowoods draagt ook met trots het FSC® keurmerk. Dit is het hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer. Wilt u een groene omheining tuin die helemaal bij u past? Schakel Ecowoods in.