Eiken omheiningen

Hieronder vindt u ons assortiment aan eiken omheiningen. Een eiken omheining is onopvallend, natuurlijk en past goed in het landschap. Het is dan ook ideaal om te gebruiken voor een omheining voor een dierenweide of voor een perceel afbakening. Alle eiken omheiningen zijn degelijk en duurzaam. Alle modellen kunnen worden geleverd als bouwmateriaal of worden geplaatst door gespecialiseerde medewerkers van EcoWoods. Afwijkende modellen en maten zijn op aanvraag leverbaar. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Showing the single result

Omheining type Oklahoma

Vanaf: 30.78 Vanaf 30.78
De omheining type Oklahoma is een traditionele omheining voor dierenweide of voor een perceel afbakening.
  • Omheining met palen van 7,5cm x 15cm.
  • Traditionele opschroef omheining met afgeschuinde kop.
  • Planken worden tegen de paal geplaatst.
  • Groen geïmpregneerd.

Ons assortiment aan eiken omheiningen

In ons assortiment vindt u diverse typen eiken omheiningen. Hierbij kunt u zelf vaak nog kiezen of u 2 of 3 liggers wilt. Per product kunt u ook de specificaties bekijken, zoals de afmetingen, de manier van bevestiging en de afwerking van de omheining en palen. 

Eiken omheining op maat

EcoWoods beschikt als enig houtbewerkingsbedrijf in Nederland over een eigen houten- en boomzagerij in Vroomshoop waardoor wij perfect in staat zijn om een eiken omheining op maat te maken. Al onze producten worden gemaakt van ecologisch hout, waardoor we de impact op de natuur beperken. Hierdoor zijn we in staat om 100% duurzaam en milieubewust te werken. Wilt u lievere een eiken omheining op maat? Neem dan contact met ons op. 

Eiken omheining bestellen

U kunt een eiken omheining eenvoudig online bestellen. Selecteer het product, het aantal liggers en de gewenste afmetingen. De omheining wordt als bouwpakket geleverd. Indien u het liever wilt laten monteren, dan is dit ook mogelijk tegen betaling. 

Bezorging is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €55,-. Binnen België geldt een vast tarief van €100,-. Doordat het bestelde houtproduct nog met de hand gemaakt wordt gemaakt en door de extreme drukte houden we een levertijd aan van 3-4 weken. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren in binnen- en buitenland.