Picknicktafels met losse banken

Bent u opzoek naar picknicktafels met losse banken? Bij EcoWoods bent u aan het juiste adres. Met onze 25 jaar ervaring kunnen wij u helpen met het uitzoeken van de juiste houten picknicktafels. Zou u graag meer informatie willen over onze verschillende picknicktafels? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

No products were found matching your selection.

Picknicktafels met losse banken en rugleuning

EcoWoods beschikt over een eigen houtzagerij waarbij houten picknicktafels in elke gewenste maat en vorm gemaakt kunnen worden. Zoekt u naast een picknicktafel met een losse bank ook een rugleuning? Bekijk dan onze picknicktafels met rugleuning. Picknicktafels met losse banken en een rugleuning hebben vele voordelen. Een rugleuning zorgt voor een ontspannen sfeer en is zo gemaakt dat u geen fysieke klachten krijgt. Zou u graag een andere maat picknicktafel willen? Bespreek uw maatwerk met 1 van onze specialisten. Wij staan graag voor u klaar om te kijken naar de mogelijkheden.

Houten picknicktafel met losse banken

EcoWoods biedt verschillende houten picknicktafels met losse banken aan. Wij vinden de natuur belangrijk en daarom gebruiken wij ecologisch hout uit eigen bosbeheer. Hierdoor beperken we de impact op de natuur. We gebruiken verschillende soorten hout voor de picknicktafels waaronder Eiken, Lariks, Robinia en Douglas, zo is er voor elk wat wils. Bent u benieuwd wat voor u kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Picknicktafels met losse banken kopen?

Onze picknicktafels worden met de hand gemaakt. Door de materialen en maten zijn de prijzen per picknicktafel verschillend. Bezorging is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €75,-. Binnen België geldt een vast tarief van €120,-.

Picknicktafels met FSC-certificaat

EcoWoods draagt met trots het FSC keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer. Een onafhankelijke certificeerder controleert aspecten als natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen.