Picknicktafel 6 personen

Op zoek naar een handgemaakte picknicktafel voor 6 personen? Wij van Ecowoods kunnen u hierbij helpen. Een 6 persoons picknicktafel wordt gemaakt in ons houtbewerkingsbedrijf die gespecialiseerd is in het op maat maken van houten picknicktafels voor particulieren en de overheid. Met al meer dan 25 jaar ervaring maken wij elke picknicktafel naar uw wens. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

No products were found matching your selection.

Verschillende soorten 6 persoons picknicktafels

Wilt u een picknicktafel voor 6 personen? Maak dan een keuze uit de verschillende houtsoorten. EcoWoods beschikt als enig houtbewerkingsbedrijf in Nederland over een eigen houten- en boomzagerij. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld uit een Eiken picknicktafel, Lariks picknicktafel, Robinia picknicktafel of een Douglas picknicktafel. Door ons groot assortiment is er voor ieder wat wils. Wij zijn in staat om 100% duurzaam en milieubewust te werken. Voor een picknicktafel op maat kunt u uw maatwerk bespreken met onze specialisten.

Inklapbare picknicktafel 6 personen

Bij Ecowoods verkopen wij ook picknicktafels met inklapbare zittingen. De inklapbare picknicktafel voor 6 personen kan als geheel worden geleverd of als bouwpakket. Door gebruik van boomplanken heeft deze bank een rustieke uitstraling. De zittingen zijn zeer gebruiksvriendelijk opklapbaar.

Bezorging van de 6 persoons picknicktafel

Heeft u een te kleine auto om de houten picknicktafel op te komen halen? Geen zorgen, want wij komen deze bij u thuis bezorgen. Bezorging is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €75,-. Binnen België geldt een vast tarief van €120,-. Het bestelde houtproduct moet nog met de hand gemaakt wordt gemaakt en daarom houden we een levertijd aan van 3-4 weken. Voor speciale leveringen kunt u contact opnemen.

Een 6 persoons picknicktafel met FSC-certificaat

Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Een bos concessie komt pas in aanmerking voor het certificaat als aan alle FSC®-eisen van goed bosbeheer wordt voldaan. Een onafhankelijke certificeerder controleert aspecten als natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen.