Vierkante picknicktafels

No products were found matching your selection.

Vierkante picknicktafel

Zou u graag een vierkante picknicktafel willen? Ecowoods heeft deze voor u. Wij zijn een houtbewerkingsbedrijf die gespecialiseerd is in het op maat maken van houten picknicktafel in vierkante vorm. Wij gebruiken ecologisch hout uit ons eigen bosbeheer.  Met onze 25 jaar ervaring kunnen wij u helpen met het uitzoeken van de juiste picknicktafels. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie.

Picknicktafel vierkant op maat

Wilt u  iets anders dan een standaard picknicktafel? Wij maken uw vierkante picknicktafel op maat. Zou u graag een vierkante picknicktafel voor 8 personen willen? Dat is geen probleem voor ons. Ecowoods beschikt over een eigen houtzagerij waar we de vierkante picknicktafels in elke gewenste maat gemaakt kan worden. Wij maken ook vierkante picknicktafels met rugleuning. De vierkante picknicktafel kan door de weersomstandigheden wat vergrijzen. Voor kleurbehoud adviseren we om Biopin olie te gebruiken. Bespreek nu uw maatwerk met onze specialisten.

Hardhouten vierkante picknicktafel kopen

Bezorging van de picknicktafel hardhout vierkant is in heel Nederland mogelijk voor een vast tarief van €75. Binnen België geldt een vast tarief van €120. Doordat het bestelde houtproduct nog met de hand wordt gemaakt en de extreme drukte houden we een levertijd van 3-4 weken aan. Het is ook mogelijk om uw picknicktafel op te halen. De bestelling laten leveren in een ander land is ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Vierkante picknicktafel met FSC-certificaat

Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Een bos concessie komt pas in aanmerking voor het certificaat als aan alle FSC®-eisen van goed bosbeheer wordt voldaan. Een onafhankelijke certificeerder controleert aspecten als natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen.