Houten landhekken

Bent u op zoek naar een of meerdere houten landhekken? Ecowoods is gespecialiseerd in het op ambachtelijke wijze maken van houten landhekken en poorten.

Met onze ruime ervaring maken wij al ruim 25 jaar robuuste en degelijke stevige poorten die geschikt zijn voor een lange levensduur. Wij werken met verantwoord gekapte, milieuvriendelijke duurzame Europese houtsoorten. Meestal worden onze hekken gemaakt van duurzaam eiken dat zeer geschikt is voor uw poort. Wij maken alle hekken en poorten volledig op maat met hout uit eigen bosbeheer!

No products were found matching your selection.

Houten landhekken voor verschillende situaties

Wij spreken dagelijks mensen die op zoek zijn naar landhekken en merken dat zij dit doen om verschillende redenen. Het maakt niet uit wat uw situatie is; wij kunnen een landhek op maat maken voor uw situatie. Neem contact op met onze specialisten, dan adviseren we u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

Duurzame, milieubewuste houten landhekken

Jaarlijks worden er miljoenen bomen gekapt en dit heeft grote gevolgen voor mens, dier en milieu. De landhekken van EcoWoods zijn duurzaam en ecologisch verantwoord, omdat er bij het kappen van het hout rekening wordt gehouden met de leefomgeving van planten- en diersoorten. Hierdoor beperken wij de negatieve impact op het milieu.

Verschillende houtsoorten

Landhekken kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Houten landhekken hebben niet alleen een mooie uitstraling, maar zijn goed voor het milieu. Onze landhekken zijn gemaakt van verschillende soorten houtsoorten. In de meeste gevallen wordt een eiken houten landhek gekozen.

Wij zijn het enige houtbewerkingsbedrijf in Nederland met een eigen hout- en boomzagerij in Vroomshoop.

Houten landhekken op maat

Wij maken landhekken volledig op maat, We bespreken met u de vorm, materiaal en formaat en alle andere wensen die u heeft.  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een offerte op maat.