Boerenhek

Bent u op zoek naar een boerenhek waarbij het hout volledig duurzaam en milieubewust is verkregen? Dan bent u bij Ecowoods aan het juiste adres. Wij hebben namelijk 25 jaar ervaring op het gebied van boerenlandhekken. We staan altijd voor u klaar met het uitzoeken van een hek. De boerenlandhekken hebben een robuuste uitstraling en beschikken over een natuurlijk gevormde schaaldelen. EcoWoods beschikt over zijn eigen houten- en boomzagerij, waardoor elk product op maat is gemaakt en weinig impact heeft op de natuur.

No products were found matching your selection.

Assortiment houten boerenhekken

Het assortiment boerenhekken beschikt over twee verschillende soorten hout. U heeft keuze uit Eikenhout en Douglas hout. Laat u een hek op maat maken? Dan heeft u ook keuze uit houtsoorten als Robinia en Lariks. De oersterke en stevige landhekken hebben een afmeting tussen de 1 meter en 4 meter.

Boerenhek op maat maken

Bent u op zoek naar een andere afmeting of houtsoort dat standaard staat aangeven bij het boerenhek? Dat is geen probleem bij Ecowoods. Ecowoods beschikt namelijk over een eigen hout- en boomzagerij. Waardoor we in staat zijn om het hek geheel om maat te maken. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer.

Boerenhek met poort

Naast boerenhekken maken wij ook poorten van eiken en douglas hout, ook wel looppoortjes. De poorten hebben een oersterk uiterlijk en beschikken over natuurlijk gevormde schaaldelen. De poortpalen zijn apart verkrijgbaar in de houtsoorten douglas en eiken. Wilt u de poort volledig op maat laten maken? Dan is het ook mogelijk de houtsoorten Robinia en Lariks te gebruiken.

Boerenhek kopen

Boerenhekken zijn eenvoudig online te bestellen bij Ecowoods. Kies de gewenste maat en houtsoort en de bijhorende poortpalen. De houten landhekken worden als een bouwpakket geleverd. Het hek kan ook eventueel tegen betaling geplaatst worden door ons. Dit is mogelijk door een notitie bij de levering of door contact op te nemen met ons.