Picknicktafel 180

Bent u op zoek naar een picknicktafel van 180 cm? Stop dan met zoeken want Ecowoods heeft de tafel die u zoekt. EcoWoods is hét houtbewerkingsbedrijf van Nederland. Wij gebruiken ecologisch hout uit eigen bosbeheer omdat we graag aan de natuur denken. Met onze 25 jaar aan ervaring kunnen wij u helpen met het op maat maken van een picknicktafel van 180 cm. Ook kunt u een picknicktafel uit ons assortiment bestellen. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze specialisten. Zij beantwoorden uw vragen graag.

No products were found matching your selection.

Verschillende houtsoorten voor een picknicktafel 180 cm

We gebruiken verschillende houtsoorten voor onze picknicktafels. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een Eiken picknicktafel, Lariks picknicktafel, Robinia picknicktafel of een Douglas picknicktafel. Een picknicktafel van Douglas in 180cm is een van de meest populaire tafels. Wij kunnen de picknicktafel in elke gewenste maat leveren. Heeft u iets speciaals in gedachte? Bespreek uw maatwerk met onze specialisten.  Zou u graag een keer langs willen komen? Dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

De verzending uw picknicktafel van 180 cm

Heeft u geen tijd en geen ruimte in uw auto om de picknicktafel van 180 cm op te komen halen? Geen probleem want deze laten wij thuisbezorgen. Binnen Nederland en België houden we een levertijd aan van 4 weken. Binnen Nederland geldt er een vast tarief van €75 euro. Binnen België geldt er een vast tarief van €120 euro. Voor verschillende houten picknicktafels kunt u ervoor kiezen om het als een geheel te leveren. Wilt u graag de picknicktafel in een andere land laten bezorgen? Neem dan contact met ons op.

Wist u dat..?

Ecowoods met trots het FSC® keurmerk draagt? De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Een bos concessie komt pas in aanmerking voor het certificaat als aan alle FSC®-eisen van goed bosbeheer wordt voldaan. Een onafhankelijke certificeerder controleert aspecten als natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen.