Eiken houten landhek

Bent u op zoek naar een eiken houten landhek? Dan bent u bij Ecowoods op de juiste plek. Wij hebben ons eigen hout- en boomzagerij wat ervoor zorgt dat het eiken landhek, wat u op het oog heeft, altijd van de beste kwaliteit en met veel professionaliteit gemaakt wordt. Het landhek van eiken is onverwoestbaar, omdat het van de houtsoort robinia is gemaakt. Robinia wordt ook wel “ Europese hardhout’ genoemd. De landhekken hebben een lange levensduur en zijn dus erg duurzaam.

No products were found matching your selection.

Eiken hekken en poorten

Ecowoods heeft naast een eiken landhek ook een eiken houten poort. De poort van eiken past perfect bij het eiken hek. Beide worden van hetzelfde hout gemaakt en zal niet verschillen qua materiaal en kleur. De poort heeft een robuust uiterlijk en heeft een natuurlijk gevormde schaal, waardoor de delen goed in elkaar passen. Wij bieden een ruim assortiment eiken poorten aan, inclusief een eiken dubbele poort en looppoort van hout.

Eiken houten landhek en poort op maat

Heeft u interesse in het laten maken van eiken hekken en poorten? Dan biedt Ecowoods ook maatwerk aan. Ecowoods verwerkt verantwoord gekapt Europese houtsoorten tot een eerlijk product. Wij dragen zelf het FSC-keurmerk. Alle houtsoorten, die wij bieden in ons assortiment, zijn vrijwel altijd leverbaar. Al het houten materiaal kan zo bewerkt worden dat het altijd binnen uw wensen past. U kunt ons altijd via ons contactformulier bereiken voor het op maat laten maken van een eiken hek.

Eiken landhek kopen?

Alle Eiken landhekken worden met de hand gemaakt en met de grootste zorg. Op onze webshop vindt u een ruim assortiment aan houten landhekken. We bezorgen in heel Nederland en België. In Nederland houden we een vast tarief aan van € 75,-. En binnen België een vast tarief van € 120,-. Mocht u graag uw bestelling ophalen. Dan is dat zeker ook mogelijk. U kunt in uw bestelling altijd ophalen in Vroomshoop.