Showing all 10 results

Hondenkennel Hooiberg Extra

De robuuste Hondenkennel Hooiberg Extra is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare Hondenkennel Hooiberg Extra.De Hondenkennel Hooiberg Extra is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. De binnenzijde van de hooiberg kunnen we voorzien van een nachthok. Het kennelgedeelte kunnen we op elke gewenste afmeting maken.Prijs op aanvraag

Hondenkennel Reno

2,290
De robuuste hondenkennel Reno is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Reno.De hondenkennel Reno is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Bob

1,390
De robuuste hondenkennel Bob is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Bob.De hondenkennel Bob is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Boris

1,690
De robuuste hondenkennel Boris is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Boris. De hondenkennel Boris is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.De robuuste hondenkennel Boris is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Boris.De hondenkennel Boris is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Bello

1,590
De robuuste hondenkennel Bello is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Bello.De hondenkennel Bello is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Bruno

1,490
De robuuste hondenkennel Bruno is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Bruno.De hondenkennel Bruno is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Rex

1,090
De robuuste hondenkennel Rex is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel Rex.De hondenkennel Rex is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Max XL

2,490
De robuuste hondenkennel max XL is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel max XL.De hondenkennel max XL is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Max

1,590
De robuuste hondenkennel max is gemaakt met de natuurlijke vormen van de douglas boomstam. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel max.De hondenkennel max is naar wens volledig gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar. Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.

Hondenkennel Hooiberg

2,190
De robuuste hondenkennel hooiberg is gemaakt met de natuurlijke vormen van de hondenkennel hooiberg. Een stevige, verplaatsbare hondenkennel hooiberg.Transportkosten zijn op aanvraag voor dit product.