Picknicktafel 8 personen

Altijd al een 8 persoons picknicktafel willen hebben? Bij Ecowoods kunt u die droom waarmaken. Wij zijn het houtbewerkingsbedrijf die gespecialiseerd is in het op maat maken van picknicktafels voor particulieren en de overheid. Ecowoods draagt met trots het FSC® keurmerk. De hoogst denkbare vorm van erkenning voor goed bosbeheer is namelijk het FSC®-certificaat. Voor meer informatie kan je ten alle tijden contact opnemen met onze specialisten. Zij staan graag voor u klaar.

No products were found matching your selection.

Picknicktafel 8 personen in een bepaalde houtsoort?

EcoWoods beschikt als enig houtbewerkingsbedrijf in Nederland over een eigen houten- en boomzagerij. Hierdoor kan je kiezen uit verschillende houtsoorten voor uw picknicktafel voor 8 personen. U kunt kiezen uit de houtsoorten: Eiken, Lariks, Robinia en Douglas. Wij maken speciaal voor u de picknicktafel op maat. Bij het uitzoeken van een picknicktafel kunt u ervoor kiezen om een te gaan voor een vierkante picknicktafel voor 8 personen of een rechthoekige tafel. Heeft u een speciale afmeting in gedachte? Bespreek het maatwerk met onze specialisten. 

Bezorging van de 8 persoons houten picknicktafel

Heeft u een te kleine auto om de picknicktafel op te komen halen? Geen zorgen, want wij kunnen deze ook bij u thuis bezorgen. Bezorging is mogelijk in heel Nederland voor een vast tarief van €75,-. Binnen België geldt een vast tarief van €120,-. Het bestelde houtproduct moet nog met de hand gemaakt wordt gemaakt en daarom houden we een levertijd aan van 3-4 weken. Voor meer informatie of mogelijkheden over de bezorging kunt u terecht op onze pagina over bezorging en levertijd

Waarom kiezen voor Ecowoods?

Ecowoods is al 25 jaar dé specialist in houtbewerking. Een picknicktafel 8 personen op maat maken is daarom ook geen probleem voor ons. Door onze unieke handgemaakte producten is maatwerk volledig mogelijk. Wij zijn in staat om 100% duurzaam en milieubewust te werken. Zou u graag meer willen weten over ons en onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.